Είναι πάντα δελεαστικό να μπαίνουμε σε νέες, συναρπαστικές τεχνολογίες. Αλλά θα θελήσουμε να έχουμε έναν οδικό χάρτη πριν προχωρήσουμε στην εφαρμογή ενός νέου προγράμματος, για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα χάσουμε πολύ χρόνο και χρήμα σε λανθασμένες εκκινήσεις.

1. Δημιουργούμε μια στρατηγική.

Η στρατηγική μας θα καθορίσει το μονοπάτι που θα πρέπει να ακολουθήσουμε από την αρχή μέχρι την επίτευξη του στόχου μας για το AI. θα πρέπει να σκεφτούμε πραγματικά τι θέλουμε να πετύχουμε με την τεχνητή νοημοσύνη. Στη Websites4u ακολουθάμε μια πρακτική προσέγγιση και δεν ξεχνάμε να ξεκινάμε από τα βασικά και οι επιτυχίες θα έρθουνε στην πορεία μελλοντικά. 

2. Βρίσκουμε περιπτώσεις περιορισμένης χρήσης που σχετίζονται με τη συνολική εταιρική στρατηγική.

Οι πιο επιτυχημένες περιπτώσεις χρήσης τεχνητής νοημοσύνης βρίσκονται στη διασταύρωση των επιχειρηματικών στόχων, της διαφοροποίησης δεδομένων και των άμεσα διαθέσιμων μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης. θα πρέπει να εστιάσουμε σε ευκαιρίες δημιουργίας εσόδων όπου θα έχουμε πλεονέκτημα δεδομένων και σε ένα πλαίσιο κατάλληλο για αποδεδειγμένη τεχνολογία AI.

3. Αξιοποίηση της τεχνογνωσίας τρίτων.

Ακόμα κι αν είστε λάτρης της τεχνητής νοημοσύνης, θα θέλετε να δεχτείτε τη βοήθεια ειδικών σε αυτό. Η ομάδα της Websites4u θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν στρατηγικό οδικό χάρτη τεχνητής νοημοσύνης. Με την βοήθεια μας θα μπορέσετε να ζωντανέψετε το MVP (minimum viable product – ελάχιστο βιώσιμο προϊόν). 

4. Δημιουργούμε μια λύση πλήρους κλίμακας.

Μόλις είστε σίγουροι για το τι έχει δημιουργήσει η ομάδα μας, ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε μια λύση πλήρους κλίμακας. Μην εκπλαγείτε αν χρειάζεται ακόμα μερικές επαναλήψεις προτού αρχίσει να λειτουργεί όπως περιμένετε. Όσο εσείς αρχίζετε να νιώθετε όλο και πιο άνετα με το να εργάζεστε στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, θα αρχίσετε να βλέπετε όλο και μεγαλύτερα οφέλη από τα έργα που υλοποιούμε.