Αναντίρρητα είναι μια παγκόσμια απειλή, η οποία θα κρατήσει τους καταναλωτές για πολύ χρονικό διάστημα απομονωμένους και πεινασμένους από τις αγοραστικές τους συνήθεις επισκέψεις σε φυσικά καταστήματα.

Οι καταναλωτές είναι πλέον διστακτικοί να πάνε σε πολυκαταστήματα, ακόμα και σε supermarkets, για την αγορά των βασικών τους ειδών.

Αβίαστα, λοιπόν, συνάγεται το συμπέρασμα ότι όλη αυτή η φοβία θα τους οδηγήσει στην αγορά μέσω internet.

Ήδη πολλά καταστήματα eshops βλέπουν αυξητικούς τζίρους και είναι λογικό από τη στιγμή που ο καταναλωτής διστάζει να ξοδέψει σε φυσικά καταστήματα, ακόμα και στη ψυχαγωγία του.

Φυσικά, η ¨κάβα¨ του καταναλωτή θα αυξάνεται, αλλά επειδή η συνήθεια δε κόβεται, θα αναζητήσει νέες ασφαλείς αγορές!

 

Ποιες είναι αυτές; Μία και είναι η ηλεκτρονική αγορά αγαθών!

Επομένως, οι επιχειρηματίες φυσικών καταστημάτων για να αντέξουν την πίεση αυτής της κατάστασης, είναι υποχρεωμένοι, αν δεν το έχουν πράξει, να στραφούν στην προσθήκη ηλεκτρονικού καταστήματος για την πώληση των αγαθών τους σε συνδυασμό με το φυσικό τους κατάστημα.

Επίσης, όσοι είναι ήδη προνομιούχοι και έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι η ευκαιρία τους να επενδύσουν σε αυτό ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικό. Επίσης,  να το προωθήσουν μέσω κοινωνικών δικτύων και μηχανών αναζήτησης.

Αν ενδιαφέρεστε για κατασκευή του δικό σας eshop ή την προώθηση του ήδη υπάρχοντος επικοινωνήστε μαζί μας, θα είναι χαρά μας να συνεργαστούμε μαζί σας.