Περιφερειακό παρατηρητήριο κοινωνικής ένταξης Βορείου Αιγαίου

Υπηρεσίες που χρησιμοποιήθηκαν

Custom Design, SEO, Newsletter

Σχετικά με το Project

Το Περιφερειακό παρατηρητήριο κοινωνικής ένταξης Βορείου Αιγαίου έχει ως επιδιωκόμενο σκοπό να διαπιστώσει τις κοινωνικές ανάγκες των πολιτών, να προσδιορίσει τις προτεραιότητες της κοινωνικής αλληλεγγύης με βάση τις εκάστοτε έκτακτες ανάγκες, να τεκμηριώσει και να εξειδικεύσει πολιτικές και δράσεις, με γνώμονα τα σωρευτικά χαρακτηριστικά των ατόμων, που βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας, ακραίας φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.

Η υλοποίηση της ιστοσελίδας έγινε σύμφωνα με τις απαιτήσεις του έργου, με ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική και την ευχρηστία προς τον επισκέπτη χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες Web τεχνολογίες. 

Για τον ιστότοπο δημιουργήθηκε custom post type για την προβολή των δομών της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Ο χρήστης μπορεί από την σελίδα των δομών να φιλτράρει τα αποτελέσματα με βάση την κατηγορία και τον νομό καθώς και να πάρει τα πλήρη στοιχεία της δομής. Επίσης όταν επισκέπτεται την μεμονωμένη σελίδα της δομής, μπορεί να βρει και την τοποθεσία της δομής σε χάρτη (google maps).

Η Ιστοσελίδα διαθέτει: 

  • Εργαλείο προσβασιμότητας για την πλοήγηση σε άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ). 
  • Δίγλωσσο περιβάλλον πλοήγησης (Ελληνικά και Αγγλικά). 
  • Blog για τις ανακοινώσεις του παρατηρητηρίου

Τεχνολογία

CMS, HTML5, CSS3, JAVASCRIPT, jQuery, PHP

Ιστότοπος

Κατηγορία

Σας άρεσαν τα έργα μας;​

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας project.