Website Redesign

Όπως και το φυσικό κατάστημα χρειάζεται ανακαίνιση ανά περιόδους για να είναι πιο ελκυστικό στους πελάτες, έτσι και η ιστοσελίδα σας έχει ένα λόγο παραπάνω να επανασχεδιάζεται εφόσον οι τεχνολογίες και τα trends της εποχής αλλάζουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Φυσικά στις ιστοσελίδες δεν παίζει ρόλο μόνο το γραφιστικό κομμάτι της αλλά και άλλοι βασικοί παράγοντες όπως η λειτουργικότητα, η ασφάλεια, το ποσό φιλική στις μηχανές αναζήτησης είναι κ.α..

Γιατί να κάνω επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας μου;

images1-blackwhiteΕίναι βασικό να ακολουθείτε την εποχή και τις τεχνολογικές εξελίξεις του διαδικτύου. Οι πελάτες στο διαδίκτυο όταν επισκέπτονται μια ιστοσελίδα εντυπωσιακή και σύγχρονη την επιβραβεύουν αφιερώνοντας χρόνο για να την περιηγηθούν. Για αυτό το λόγο και η δικιά σας ιστοσελίδα θα πρέπει να ακολουθεί τα τελευταία πρότυπα σχεδίασης, ειδάλλως θα θεωρείται πεπαλαιωμένη. Επίσης, σήμερα που ένα πολύ μεγάλο ποσοστό περιηγείται στις ιστοσελίδες και τα eshop μέσω κινητών τηλεφώνων και tablet, το δικό σας site γνωρίζετε αν είναι συμβατό (responsive); Δεν αρκεί να εμφανίζεται στις συσκευές, αλλά το πώς και με ποια δομή εμφανίζεται σε αυτές.

images1-blackwhiteΆλλο βασικό στοιχείο είναι η λειτουργικότητα της. Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο χρόνο θέλει κάποιος πελάτης για να κάνει μια αγορά στην ιστοσελίδα σας; Αν μειώνατε το χρόνο αυτό μήπως θα είχατε λιγότερα εγκαταλελειμμένα καλάθια αγορών; Μπορεί να βρει εύκολα ο επισκέπτης αυτό που ψάχνει στο website σας;  Είναι ερωτήσεις τις οποίες μπορούμε να σας απαντήσουμε κάνοντας μια σύντομη έρευνα σχετική με την υπάρχουσα ιστοσελίδα σας δωρεάν.

images1-blackwhiteΆλλος ένας σημαντικός λόγος που πρέπει να γίνεται επανασχεδιασμός είναι και το SEO. Πλέον οι αλγόριθμοι της google αλλά και των άλλων μηχανών αναζήτησης αξιολογούν την τεχνολογία του site σας. Τα παλαιότερα sites μειονεκτούν συγκριτικά με τα καινούργια, τα οποία βασίζονται σε νέες τεχνολογίες διαδικτύου. Έτσι αν δεν κάνετε επανασχεδιασμούς ανά διαστήματα θα παρατηρήσετε σιγά σιγά να χάνετε έδαφος αναφορικά με την κατάταξη σας στις μηχανές αναζήτησης.

images1-blackwhiteΕπιπροσθέτως, υπάρχουν και άλλοι λόγοι εξίσου σημαντικοί για να ανασχεδιάσετε της ιστοσελίδα σας. Ένα νέο site έχει περισσότερες επιλογές για μελλοντική επεκτασιμότητα. Με απλά λόγια, περισσότερες πρόσθετες εφαρμογές συμβατές με την ιστοσελίδα σας. Επίσης, ένα νέο site χαρακτηρίζεται από ευκολία στην διαχείριση του περιεχομένου του. Δηλαδή, μπορείτε με ευκολία και ταχύτητα να ενημερώνετε το περιεχόμενο σας ή τα προϊόντα σας. Η ταχύτητα του website σας παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο. Αναρωτηθήκατε ποτέ αν αργεί το site σας και μήπως είναι ένας βασικός λόγος απώλειας χρηστών;

Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από έναν επανασχεδιασμό χαμηλού κόστους;

Κίνδυνος No1 : Αλλάξαμε τα μενού τα χρώματα και τα banners και τώρα νομίζεται ότι έχετε σωστά επανασχεδιασμένο site. Λάθος ο επανασχεδιασμός έχει πολλές εκδοχές δεν είναι μόνο το εικαστικό μέρος του.

Κίνδυνος No2 :  Μη χάσετε την κατάταξη σας στις μηχανές αναζήτησης. Βασικό σφάλμα αρχάριων που δεν γνωρίζουν πώς να κάνουν τον επανασχεδιασμό χωρίς να σας κρατήσουν την κατάταξη του site σας , που είναι κόπος ετών για εσάς.

Κίνδυνος Νο3 : Βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε τους εγγεγραμμένους πελάτες σας. Την διατήρηση τους δηλαδή  από την παλιά στη νέα ιστοσελίδα. Το πελατολόγιο σας είναι πολύ σημαντικό για το marketing της ιστοσελίδας σας.

Κίνδυνος Νο4 : Σιγουρευτείτε ότι θα σας μεταφέρουν όλα τα προϊόντα σας και τις παραγγελίες των πελατών σας. Το ιστορικό παραγγελιών των πελατών σας σίγουρα είναι απαραίτητο για κάθε eshop.

Η ομάδα της Websites4u έχοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να αποφύγετέ όλους τους παραπάνω κινδύνους και να επανασχεδιάσει με επιτυχία τον δικό σας ιστότοπο.

Ζητήστε προσφορά!

Ενδιαφέρεστε για E-mail Marketing στη σελίδα σας; Ζητήστε τώρα την προσφορά μας!