Καμπάνιες Newsletter

Το Μarketing μέσω e-mail δεν αποτελεί μόνο μια πολύ οικονομική λύση σε σχέση με τους συμβατικούς τρόπους διαφήμισης, αλλά και έναν μοναδικό τρόπο άμεσης προσέγγισης του target group σας. Είτε πρόκειται για κάποια εποχιακή προσφορά, είτε για κάποιο μηνιαίο newsletter, είτε για την είσοδό σας σε κάποια νέα αγορά, το email marketing είναι ο ιδανικός τρόπος να μεταδώσετε το μήνυμά σας.

Τι είναι τα Newsletters και που αποσκοπούν;

Τα newsletters είναι ακόμη ένα σημαντικό εργαλείο του Internet Marketing. Πρόκειται για διαφημιστικά emails που αποστέλλονται μαζικά για να προωθήσουν κάποιο αγαθό ή κάποια υπηρεσία. Αποσκοπούν στη προσέλκυση νέου πελατολογίου αλλά και διατήρηση καλών σχέσεων με το υπάρχον πελατολόγιο μέσω ενημέρωσης για νέες υπηρεσίες, προσφορές ή εκπτωτικά κουπόνια.

Γιατί είναι σημαντικό το E-mail Marketing;

Η αποστολή ενημερωτικών δελτίων και ειδικών προσφορών σε πελάτες μέσω email παίζει σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό ενός αποτελεσματικού πλάνου marketing, γιατί θεμελιώνει και χτίζει σχέσεις με τους πελάτες σας. Θεωρείται από τις πιο ποιοτικές μεθόδους μάρκετινγκ μιας και δεν έχει μεγάλο κόστος και με τις κατάλληλες τεχνικές που ακολουθούμε στην Websites4u μπορεί να σας προσφέρει μεγάλο κέρδος.

Πως πρέπει να είναι ένα Newsletter;

Στη Websites4u δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση και στο σχεδιασμό αλλά και στη λειτουργικότητα ενός Newsletter. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι καλαίσθητο, συμβατό σε κινητά και tablets και να μην έχει μεγάλη ποσότητα πληροφορίας. Άλλο βασικό στοιχείο που προσέχουμε είναι να εμφανίζεται σωστά σε όλα τα προγράμματα ανάγνωσης email (Gmail, Hotmail, Outlook κ.τ.λ.) και ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες να θεωρηθεί ενοχλητική αλληλογραφία (spam).
Prose-Icon-Newsletter

Τι εργαλεία χρησιμοποιούμε;

Ένα πολύ βασικό στοιχείο που προσέχουμε είναι η επιλογή του συστήματος από το οποίο αποστέλλουμε τις email καμπάνιες. Αυτό μας βοηθάει και μας παρέχει στατιστικά, από τα οποία μπορούμε να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα, όπως για παράδειγμα πόσο αποτελεσματική ήταν η καμπανιά μας. Επίσης, μας δίνει βασικές πληροφορίες όπως, πόσοι άνοιξαν το newsletter, πόσοι το σημάδεψαν ως spam, πόσοι πάτησαν σε κάποια links καθώς και ποια είναι αυτά κ.α..

Αναλυτικά Υπηρεσίες E-Mail Marketing που παρέχουμε:

  • Έρευνα και σχεδίαση των Newsletter σας
  • Δημιουργία και ενσωμάτωση εργαλείου συλλογής E-mails στην ιστοσελίδα σας
  • Εισαγωγή των πελατών σας σε βάση δεδομένων του εργαλείου αποστολής καμπάνιας
  • Δημιουργία και διαχείριση λιστών των πελατών σας
  • Αναλυτική αναφορά Στατιστικών Δεδομένων για την καμπάνια σας
  • Αυτοματοποιημένη αποστολή στην ώρα προτίμησής σας
  • Δυνατότητα απεγγραφής των χρηστών που δε θέλουν να παραλαμβάνουν τα newsletter σας
  • Δυνατότητα για προσθήκη επιπλέον στοιχείων από τους χρήστες
  • Δυνατότητα εισαγωγής ή εξαγωγής της βάσης δεδομένων των πελατών
  • Δυνατότητα δοκιμαστικών αποστολών πριν την τελική αποστολή

website4u

Ζητήστε προσφορά!

Ενδιαφέρεστε για E-mail Marketing στη σελίδα σας; Ζητήστε τώρα την προσφορά μας!