Social Marketing

Τα Social Media βρίσκονται παντού και οι χρήστες αλληλεπιδρούν με αυτά κάθε μέρα, άρα είναι και μια μεγάλη ευκαιρία για κάθε επιχείρηση. Τα Social Media είναι ένας τρόπος για να ξεκινήσετε συζήτηση με υπάρχοντες ή μελλοντικούς πελάτες και να αυξήσετε το πελατολόγιο σας. Προβάλετε έξυπνα την επιχείρησή σας, αναρτήστε τις υπηρεσίες σας ή τα προϊόντα σας με ελκυστικό τρόπο, συζητήστε με πελάτες σας και διαφημίστε τη δουλειά σας με χαμηλό κόστος.

Facebook Marketing

To Facebook εδώ και χρόνια ηγείται ανάμεσα σε πολλά δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα. Στην Ελλάδα μόνο, έχει περίπου 4.5 εκατομμύρια χρήστες ενώ παγκοσμίως φτάνει το 1 δισεκατομμύριο χρήστες. H Websites4u αναπτύσσει ολοκληρωμένες καμπάνιες Facebook Marketing αναλαμβάνοντας την προβολή σας αλλά και την προώθηση των προϊόντων / υπηρεσιών σας μέσω του Facebook για την επίτευξη της αύξησης του πελατολογίου σας.

 

Αναλυτικά παροχές

  • Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και διαχείριση της Facebook Page σας
  • Διαχειριζόμαστε και αναπτύσσουμε στοχευμένα το περιεχόμενο για εσάς
  • Εφαρμόζουμε καμπάνιες Facebook Ads (προώθηση με ακριβή στόχευση πελατών)
  • Έλεγχος σχολίων και μηνυμάτων στην Facebook Page σας
  • Διαχειριζόμαστε αρνητικές καταστάσεις και σχόλια
  • Παρέχουμε στατιστικά αποτελεσματικότητας

Twitter Marketing

twitter-ads-logoΈνα ακόμη βασικό εργαλείο που χρησιμοποιούμε στη Websites4u είναι το Twitter. Με το Twitter βοηθάμε τις επιχειρήσεις να προβάλουν Tweets με εκπτώσεις ή εκπτωτικά κουπόνια στους πελάτες τους (Followers) ως επιβράβευση που ακολουθούν την επιχείρησή τους. Επίσης, χαρακτηριστικά όπως η Online υποστήριξη, tweets με εικόνες προσφορών και βίντεο παρουσιάσεις προϊόντων μπορούν να συνδυαστούν με τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος ή της ιστοσελίδας σας και να φέρουν πιο κοντά το κοινό σας από το twitter στην ιστοσελίδα σας.

Google plus

GooglePlus

Το Google Plus είναι ένα καινοτόμο κοινωνικό δίκτυο που έχει δημιουργηθεί από τη Google. Επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται φωτογραφίες, βίντεο και συνδέσμους. Ομοίως, όπως λειτουργούν και τα υπόλοιπα δημοφιλή social media, το Google + παρέχει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν σε νέους κύκλους πελατών, προβάλλοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Ένας άλλος λόγος που το κάνει απαραίτητο είναι ότι η google αναγνωρίζει αν η επιχείρησή σας έχει λογαριασμό στο Google + και συμβάλλει στην ανάδειξη της στην μηχανή αναζήτησής της.

Instagram Marketing

instagramΤο Instagram πλέον είναι μέρος του facebook. Μεγάλο πλεονέκτημα του είναι ότι κάθε ανάρτηση φωτογραφίας προϊόντος ή υπηρεσίας του μπορεί να εμφανίζεται και στο facebook αυτόματα. Κολοσσοί εταιριών χρησιμοποιούν υπηρεσίες που με την δικά μας βοήθεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και εσείς στην επιχείρηση σας. Τέτοιες υπηρεσίες είναι η προβολή προϊόντων μέσω ατόμων με πολλούς followers (Influencer Marketing), η στοχευμένη διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών (Instagram Ads) και στενευμένες καμπάνιες με την χρήση ποιοτικών φωτογραφιών και gif images (mini video).

Pinterest Marketing

pinitΠροωθήστε την επιχείρηση σας μέσο του εργαλείου Pinterest. Το Pinterest είναι μια πλατφόρμα διαμοιρασμού φωτογραφιών και βίντεο στο οποίο ανεβάζουμε και τοποθετούμε σε pins τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα χρησιμοποιώντας συνδέσμους προώθησης στην σελίδα σας (backlinks). Επίσης το Pinterest μας δίνει την δυνατότητα σύνδεσης προβολής των pins με facebook και Twitter. Έτσι το περιεχόμενο δημοσιοποιείτε σε πολύ ευρύτερο κοινό και η επιχείρηση σας δύναται να αυξήσει την αναγνωρισιμότητας της.

LinkedIn Marketing

LinkedIn_Logo.svgΆλλος ένας δικτυακός τόπος κοινωνικής δικτύωσης στον οποίο μπορεί να σας βοηθήσει η Websites4u είναι το LinkedIn. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους επιχειρηματίες θέλουν να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους, να αναδείξουν τα επιτεύγματα τους (Portfolio), να βρούνε συνεργάτες ή ακόμα και υπαλλήλους με τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται. Ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών του και οι δυνατότητες που προσφέρει το καθιστά ένα εξαιρετικό εργαλείο για εσάς.

Video Marketing

youtube-vimeoΈνας ευχάριστος τρόπος να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας στους δυνητικούς σας πελάτες στα social media είναι μέσο βίντεο στο YouTube ή στο Vimeo. To Video Marketing ανθεί, γιατί αποδεδειγμένα οι χρήστες πιο εύκολα θα παρακολουθήσουν 1-2 λεπτά ένα ωραίο βίντεο πάρα θα διαβάσουν μισή ή μια σελίδα! Γνωρίζοντας ποσό κερδοφόρο σε πολλές περιπτώσεις είναι το YouTube για επιχειρήσεις που το χρησιμοποιούν, και ειδικά τα πλεονεκτήματα που έχει η προβολή σας στο YouTube, η Websites4u είναι διπλά σας για να προωθήσει τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας. Δημιουργούμε το λογαριασμό της επιχείρησής σας (account), κατασκευάζουμε και αναρτούμε βίντεο για εσάς, οδηγούμε επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας και σας προσφέρουμε ακριβή στατιστικά αποτελέσματα.

Η εποχή του Social Marketing δεν είναι το αύριο, είναι το σήμερα.

Ζητήστε προσφορά!

Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας τι θα θέλατε και σύμβουλοι μας θα σας αποστείλουν άμεσα προσφορά με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας.