Κατασκευή Ηλεκτρονικού καταστήματος

Στην εποχή μας, που όλα αλλάζουν με ραγδαίο ρυθμό, οι online πωλήσεις αυξάνονται κάθε χρόνο. Αυτή η συνεχόμενη αύξηση έχει ωθήσει τα ηλεκτρονικά καταστήματα να βελτιώνονται συνεχώς τόσο γραφιστικά όσο και λειτουργικά. Στις μέρες μας το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι πιο ανταγωνιστικό από ποτέ. Η websites4u, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, μπορεί να σας προτείνει λύσεις και συμβουλές, ώστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα να κερδίζει συνεχώς πελάτες.

Κατασκευη Eshop

Στη Websites4u, εμείς σχεδιάζουμε και υλοποιούμε λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες τάσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου. Παρέχουμε κάθε δυνατότητα στα ηλεκτρονικά μας καταστήματα, έτσι ώστε εκτός από τον καλαίσθητο σχεδιασμό, να είναι λειτουργικά τόσο για τον επισκέπτη αλλά όσο και για τον διαχειριστή του ηλεκτρονικού καταστήματος. Με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορούμε να σας συμβουλέψουμε και να σας καθοδηγήσουμε αναφορικά με την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος σας. Σχεδιάζουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με στόχο την εξέλιξη του απλού επισκέπτη σε πελάτη.

Όλα όσα χρειάζεστε για κερδοφόρο ηλεκτρονικό κατάστημα…

Λειτουργικοτητα

1email

Σε ένα eshop, πρωτεύων στόχος μας είναι η λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος (e-shop). Είναι γεγονός ότι ένα πολύ μεγάλο κοινό των καταναλωτών της διαδικτυακής αγοράς εγκαταλείπει ηλεκτρονικά καταστήματα γιατί δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο περιβάλλον του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η Websites4u επιδιώκει να σχεδιάσει ένα φιλικό προς τον χρήστη ηλεκτρονικό κατάστημα, με απώτερο στόχο κάθε επισκέπτης να εξελιχθεί σε πελάτη σας.

Ευκολια Πληρωμων

Κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) πρέπει να είναι σε θέση να δίνει πολλές εναλλακτικές μεθόδους πληρωμής στον πελάτη. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει :

images1-blackwhite αντικαταβολή στο χώρο του
images1-blackwhite πληρωμή μέσο τραπεζικού λογαριασμού
images1-blackwhite πληρωμή με πιστωτική κάρτα
images1-blackwhite ασφαλή σύνδεση με PayPal
images1-blackwhite ασφαλή σύνδεση με συστήματα πληρωμής όπως vivawallet κ.ά.


Ευχρηστος πινακας διαχειρισης

Διαχειριστείτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (e-shop) εύκολα και άπλα. Οι δυνατότητες του πινάκα έλεγχου είναι πολλές και επειδή ο χρόνος είναι σημαντικός, σας εκπαιδεύουμε να διαχειρίζεστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Μπορείτε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να προσθέσετε “σωστά” πολλά προϊόντα ή να επεξεργαστείτε τις παραγγελίες και τους πελάτες σας. Στο “admin panel”, επίσης, θα βρείτε πρόσθετα και εργαλεία όπως, στατιστικούς πινάκες με τον τζίρο της εταιρεία σας, τα μηνύματα των πελατών σας, προϊόντα με τις περισσότερες πωλήσεις κ.ά.

Προβολη Προϊοντων και υπηρεσιων


Υπάρχει δυνατότητα εισαγωγής απεριόριστων προϊόντων και υπηρεσιών στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Απεικονιστικές φωτογραφίες προϊόντων/υπηρεσιών με αυτόματη ρύθμιση μεγέθους, δυνατότητα περιστροφής 360 μηρών, αυτόματο ζουμ με την κύλιση του ποντικιού πάνω στο προϊόν, εισαγωγή βίντεο και σύνδεση με youtube/vimeo σε κάθε προϊόν όπως επίσης και δυνατότητα προσθήκης οδηγών και εγχειριδίων με επισυναπτόμενα αρχεία.

Προσαρμογη Μεταφορικων εξοδων και Φορων

Σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής των εξόδων αποστολής με βάση την πόλη ή χώρα στην οποία θα σταλεί η παραγγελία. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε σε ποιες περιοχές αποστέλλεται και σε ποιες όχι ή ακόμα σε ποιες υπάρχει έξτρα χρέωση (π.χ. δυσπρόσιτες). Επίσης μπορείτε να έχετε ένα όριο τιμής για παραγγελίες που όταν το ξεπερνάνε ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα. Όσο αναφορά το φορολογικό σύστημα προσαρμόζεται εύκολα και υπάρχει δυνατότητα να έχετε πολλά προϊόντα με διαφορετικό φόρο προστιθέμενης αξίας.

Πολλαπλες μεταβλητες προϊοντων

Η δομή της σελίδας προϊόντος είναι από τα πιο βασικά στοιχεία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Το μέγεθος τον φωτογραφιών των προϊόντων, το zoom, η περιγραφή, οι αξιολογήσεις ακόμα και η προσθήκη βίντεο είναι πολύ σημαντικά για να πείσουν τον επισκέπτη να γίνει πελάτης.  Κάθε σελίδα προϊόντος μπορεί να έχει τα δικά της χαρακτηριστικά εξαρτόμενα από το προϊόν. Χαρακτηριστικά όπως χρώμα, μέγεθος, βάρος, υλικό κατασκευής κ.α. τα οποία θα πρέπει να είναι σε εμφανή σημεία και με ιδιαίτερη σχεδίαση έτσι ώστε να μην προκαλούν σύγχυση στον χρήστη.  

One Page checkout για γρηγορες αγορες

Τα περισσότερα e-shop υποχρεώνουν τους πελάτες τους να δημιουργήσουν λογαριασμό στη σελίδα τους ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους. Ένα μεγάλο ποσοστό των πελατών εγκαταλείπουν τα καλάθια αγορών τους και δεν ολοκληρώνουν τις παραγγελίες τους για δεν θέλουν ή τους προκαλεί κούραση η εγγραφή χρήστη! Η Websites4u παρέχει στα ηλεκτρονικά της καταστήματα εύκολη φόρμα αγοράς, χωρίς εγγραφές, για γρήγορες παραγγελίες.

αμεση εξυπηρετηση πελατων


Κερδίστε πελάτες εύκολα παρέχοντας τους εύκολους τρόπους επικοινωνίας μέσα από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σας (e-shop). Εκτός από τους παραδοσιακούς τρόπους επικοινωνίας, όπως για παράραδειγμα μια φόρμα επικοινωνίας, προσφέρουμε τρόπους άμεσης προσέγγισης, όπως είναι Live Help ή Call Me Back, με σκοπό οι πελάτες με ένα click να έρχονται σε επικοινωνία μαζί σας.

Πληθωρα αλλων επεκτασεων


Στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα (e-shop) υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης και παραμετροποίησης πολλών εφαρμογών ανάλογα με τις ανάγκες σας. Παρέχουμε «πρόσθετα» που θα κάνουν καλύτερο το Front-Office που έρχονται σε άμεση επαφή οι πελάτες σας, αλλά και πιο λειτουργικό για εσάς το Back-Office για εύκολη διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Search Engine Optimization (SEO)

Το SEO είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας, ώστε να επιτύχουμε την εμφάνιση της σε μια υψηλή θέση στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing, MSN), για τις λέξεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν. Οι τεχνικές του SEO που χρησιμοποιεί και ειδικεύεται η websites4u είναι η On Page Seo (εργασίες που γίνονται στην ιστοσελίδα για να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης) και η Off Page Seo (εργασίες που γίνονται στο διαδίκτυο εκτός ιστοσελίδας). Γνωρίζοντας ότι περίπου το 83% ων χρηστών κάνουν αναζητήσεις στο διαδίκτυο και ότι το 75% των χρηστών δεν πάει ποτέ στην 2η σελίδα των μηχανών αναζήτησης (π.χ. google) αντιλαμβανόμαστε ότι για την επιτυχία του eshop σας, το Seo παίζει καθαριστικό ρόλο.

Ασφαλεια ηλεκτρονικου καταστηματος

Όπως το φυσικό σας κατάστημα θα το προστατεύατε από επιτήδειους έτσι και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα χρειάζεται να είναι ασφαλές έτσι ώστε να μην εκτεθείτε στους πελάτες σας και χαθεί η εμπιστοσύνη τους σε εσάς. Η εταιρεία μας παρέχει αξιόπιστες λύσεις ασφαλείας για εσάς. Προστατεύουμε τους πελάτες σας με την απόκρυψη των στοιχείων τους, Δημιουργούμε ασφαλή σύνδεση πελάτη με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με πλήρη HTTPS/SSL υποστήριξη, ασφαλή συναλλαγές με κάρτες και προστατεύουμε τον πίνακα διαχείρισης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Δημιουργια ηλεκτρονικου καταστηματος στο Facebook store

Εισχωρήστε το eshop σας στην αγορά του Facebook. Αυξήστε την δημοτικότητα των προϊόντων σας χρησιμοποιώντας το Facebook store. Με πέντε εκατομμύρια χρήστες το Facebook στην Ελλάδα μπορεί να γινεί η γεννήτρια των πελατών σας! Σας κατασκευάζουμε ένα ξεχωριστό e-shop στο Facebook  με τα προϊόντα σας, όπου μπορούν οι χρήστες να περιηγηθούν στα προϊόντα σας και να κάνουν μέχρι και απευθείας αγορές μέσα από την πλατφόρμα του facebook χωρίς να χρειάζεται καν να επισκεφτούν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

E-mail Marketing (Newsletter)

Το Email Marketing είναι ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρείτε τους πελάτες σας ενήμερους (προσφορές, νέα προϊόντα, εκπτώσεις κ.τ.λ.). Σε όλα μας τα ηλεκτρονικά καταστήματα δίνεται η δυνατότητα να συλλέξετε τους πελάτες σας και να αποστείλετε τα δικά σας Newsletter, αποστέλλοντας τα μέσω Mailing Software.

Παροχη στατιστικων υπηρεσιων

Η Websites4u για την εξαγωγή στατιστικών δεδομένων χρησιμοποιεί το Google Analytics το οποίο είναι μια από τις κορυφαίες υπηρεσίες στατιστικής ανάλυσης ιστοσελίδων. Παρέχει μια πλήρη εικόνα με πληροφορίες τις οποίες μπορούμε να επεξεργαστούμε και να εξάγουμε συμπεράσματα ώστε να βελτιώσουμε με τις κατάλληλες τεχνικές την δημοτικότητα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Συνδεση με skroutz και Bestprice

Ένα μεγάλο ποσοστό των πωλήσεων πλέον γίνεται μέσο των μηχανών σύγκρισης τιμών. Κερδίστε πελάτες και αυξήστε τις πωλήσεις σας με την παρουσία του e-shop σας σε μηχανές σύγκρισης τιμών, όπως της Skroutz και της Bestprice. H Websites4u είναι σε θέση να σας παρέχει αυτή την δυνατότητα, βελτιστοποιώντας κατάλληλα τις ρυθμίσεις (data feed) για την σύνδεση σας με τις μηχανές σύγκρισης τιμών.

Ζητήστε προσφορά!

Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας τι θα θέλατε και σύμβουλοι μας θα σας αποστείλουν άμεσα προσφορά με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας.