Ιστοσελιδα ΑΜΕΑ/ΕΣΠΑ

Υπηρεσίες που χρησιμοποιήθηκαν

Custom Design, SSL, SEO

Σχετικά με το Project

Διαδίκτυο προσβάσιμο από όλους είναι κοινωνική ευθύνη όλων μας.

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος δημιουργήθηκε με σκοπό η εταιρεία μας να πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την ένταξη της αλλά και την χρηματοδότηση της στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ Πτυχιούχων.
Είναι ένας ιστότοπος σύγχρονος σχεδιαστικά, βασισμένος στην πρωτότυπη ιστοσελίδα μας, προσβάσιμος για ΑΜΕΑ σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Με πρότυπο WCAG 2.0 που καθορίζει τον τρόπο για να καταστεί το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας προσβάσιμο από άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) το περιεχόμενο γίνεται εύκολα προσβάσιμο και αντιληπτό από ένα μεγάλο μέρος ατόμων με αναπηρικές δυσκολίες. Η ιστοσελίδα για ΑΜΕΑ περιλαμβάνει δυνατότητες πλοήγησης εγκεκριμένες από διεθνή εργαλεία ελέγχου, όπως το web accessibility evaluation tool και το achecker.

Επίσης διαθέτει και ένα πρόσθετο πρόγραμμα/εργαλειοθήκη που βελτιώνει την πλοήγηση κατά περίπτωση σε άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ). Παρέχει πληροφορίες για την εταιρεία μας, αναπτύσσει συνοπτικά όλες τις υπηρεσίες μας, αναπαράγει κριτικές πελατών μας και φυσικά κρατάει ενημερωμένο το κοινό με τα τεχνολογικά άρθρα μας.

Τεχνολογία

CMS

Ιστότοπος

Κατηγορία

Σας άρεσαν τα έργα μας;​

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το δικό σας project.